Om os

Spectrum Mortgages er boliglånsafdelingen for The Spectrum IFA Group, som har opereret i Spanien i over 13 år

Spectrum Mortgages er det, der på engelsk kaldes en “mortgage broker”, som kan oversættes til boliglånsmægler på dansk.

Spectum Mortgages er boliglånsafdelingen for The Spectrum IFA Group, som har opereret i Spanien i over 15 år og vores opgave er at sikre, at vores kunder får de bedst mulige boliglån til rådighed i følgeskab med en skræddersyet service, der faciliterer hele processen – lige fra det første spæde skridt til den dybere forståelse af boliglånet.

Med et stigende antal boliglån observeret i Spanien siden 2015 og kommende regulering af markedet for bl.a. boliglånsmæglere (mortgage brokers) fra den Europæiske Kommission (Mortgage Credit Directive 2014/17/EU), besluttede vi, at det var på tide at stifte en afdeling, som tog sig af dette nationalt i Spanien. De ansvarlige rådgivere for Spectrum Mortgages i Spanien er Patricia Nadal og Christian Severinsen.

Christian Severinsen . Managing Partner

Christian er managing partner i Spectrum Mortgages i Spanien. Han er dansk, men har boet i udlandet i en årrække før han bosatte sig i Spanien. Han har en kandidat grad i international business communication fra Copenhagen Business School og har arbejdet i den finansielle service sektor siden 2012. Som dansker i udlandet, har han selv oplevet mange af de bekymringer og udfordringer, man løber ind i, hvis man er interesseret i et boliglån i Spanien. Han taler engelsk, spansk og dansk og er også involveret i den kontinuerlige forhandling med de spanske banker for at sikre de bedst mulige boliglån til Spectrum Mortgages’ kunder i Spanien.

Email: christian.severinsen@spectrum-ifa.com

Patricia Nadal . Head of Administration

Patricia er head of administration i Spectrum Mortgages i Spanien. Hun er spansk, men har boet i udlandet i mange år. Hun har en kandidat grad i økonomi (cand.polit) fra Københavns Universitet og hun har bl.a. arbejdet for spanske banker og som revisor i Deloitte før hun sluttede sig til Spectrum Mortgages i Spanien. Hun har stor erfaring indenfor dette felt og hendes talte sprog (spansk, katalansk, engelsk og dansk) er en vigtig ressource i forhold til forhandlingerne med de spanske banker.

Email: patricia.nadal@spectrum-ifa.com

Kontakt os

Den bedste måde at komme i kontakt med os på er ved enten at sende os en e-mail på
spain@spectrum-mortgages.com

Eller ringe til en af os på et af de følgende telefonnumre
Kontor: +34-971696292
Christian (taler dansk): +34-695289181
Patricia (taler dansk): +34-699782980

Alternativt kan du udfylde formularen og trykke indsend.

Udregn dit boliglån

*Please note that the new Spanish mortgage law which came into force on the 1st of June 2019 is going to have an effect on many aspects of the mortgage process in Spain. This includes timeframes and eligibility depending on origin of income and residency status. We are working on updating our information. In the meantime, please contact us via phone or e-mail for the most recent information available. Thank you.

Blog

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.