Dit spanske boliglån...

Forklaret på dansk > Vi guider dig igennem hele processen af dit spanske boliglån

Velkommen til Spectrum International Mortgages i Spanien!

Vores mission er at hjælpe vores kunder med at opnå det bedst mulige boliglån i Spanien så hurtigt og enkelt som muligt. På denne baggrund har vi på vores hjemmeside samlet relevant information, som forhåbentligt vil besvare de spørgsmål, der opstår, når man skal ansøge om et boliglån i Spanien.
Find bl.a. information om:

Den spanske boliglånsprocess

Processen begynder først for alvor, når du har fundet din ejendom og har underskrevet købsaftalen med sælger. Det er muligt, og oftest anbefalelsesværdigt, at starte med at opbygge boliglånsansøgningen før at købsaftalen underskrives.

Læs mere

Hvad har jeg råd til?

Når en Spansk bank skal godkende dig til et boliglån kigger de primært på 2 faktorer…

Læs mere

Spanske boliglån og omkostningerne

Når vi har diskuteret din finansielle situation og dit behov vil du skulle vælge imellem et fastforrentet eller variabelt boliglån.

Læs mere

Kontakt os

Den bedste måde at komme i kontakt med os på er ved enten at sende os en e-mail på
spain@spectrum-mortgages.com

Eller ringe til en af os på et af de følgende telefonnumre
Kontor: +34-971696292
Christian (taler dansk): +34-695289181
Patricia (taler dansk): +34-699782980

Alternativt kan du udfylde formularen og trykke indsend.

Kunde feedback

Her er et par beskeder fra vores tilfredse kunder

“Min oplevelse med Christian og Spectrum Mortgages under et nyligt huskøb i den gamle del af Palma var helt og aldeles fantastisk. Det var en smertfri process med masser af personlig kontakt – en kundeoplevelse ud over det sædvanlige. Boliglånsprocessen foregik henover Jul og nytår og alting blev ordnet til tiden på en fortrolig og professionel måde. Jeg er meget imponeret og vil i aller højeste grad anbefale deres service.”

Leesa

“Fra den første dag jeg stiftede bekendtskab med Spectrum og indtil jeg underskrev købsaftalen var det en problemfri process. Og det var det pga. medarbejdernes professionalisme, viden og den hjælpende hånd, der var klar de utallige gange, det var nødvendigt. Jeg har kun gode ord at sige om virksomheden og folkene bag, der driver den. Jeg vil anbefale enhver, der skal købe ejendom i Spanien at tage en snak med dem. Spectrum vil arbejde med dig og for dig.”

Ahdi

“Tusinde tak for al jeres hjælp i løbet af de sidste par måneder. Det ville have været umuligt for os at komme igennem uden jer! Spectrum Mortgages var enormt hjælpsomme fra start til slut. Det var første gang vi købte hus i Spanien og ikke alene hjalp de os med at finde et fantastisk boliglån, de hjalp os også igennem hele købsprocessen med troværdig og rettidig rådgivning.”

Nick

Udregn dit boliglån

*Please note that the new Spanish mortgage law which came into force on the 1st of June 2019 is going to have an effect on many aspects of the mortgage process in Spain. This includes timeframes and eligibility depending on origin of income and residency status. We are working on updating our information. In the meantime, please contact us via phone or e-mail for the most recent information available. Thank you.

Blog

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.